Akademigruppe inne i Stangeland Arena fra 20 oktober i 10 uker

Vi har sikret oss nye 10 søndager fra 18.30-20.00 høsten 2019. Vi viderefører suksessen med vårt keeperakademi som ble fulltegnet på rekordtid i fjor.

Akademiet gjennomføres over 10 kvelder inne i Stangeland Arena. Første økt blir søndag 22 oktober

Akademiet ledes av keepertrener for Klepp Elitelag Damer; Geir Håkon Valland. Her ønsker vi å jobbe med keepere mellom 13 og 17 år som er talentfulle og som vil utvikle seg og satse skikkelig. Øktene og øvelsene er utformet og tilpasset keepere som holder et høyt kvalitetsmessig nivå.

Vi etablerer 1 gruppe på max 6 keepere med hver sin faste trener, og hvis påmelding tilsier det vil vi opprette en gruppe til. Dette vil gi keeperne full fokus fra instruktøren og maksimalt utbytte av øktene. Det trenes i økter på 1,5 time med et nytt tema hver gang.

Akademiet går over 8 kvelder inne i Stangeland Arena på Tjelta. 

Prisen er 5.000.- som inkluderer 10 økter, samt et par keeperhansker og en keepertrøye. Det er max 6 (12) plasser og vi fyller opp gruppene fortløpende.

Påmelding her