Tilbud til klubber i Rogaland – Keepertrening på klubbens anlegg og foreldretrenerkurs

KEEPERTRENING FOR ALLE KLUBBER I ROGALAND

Rogaland Keeperskole ønsker samarbeid med klubber i Rogaland.

Vi tilbyr tilrettelagt trening for klubbens keepere på klubbens anlegg.

Vi har flere dyktige keepertrenere som kan bidra til å legge et godt grunnlag for klubbenes keepere før og i sesongen.

I tillegg har vi lansert nyheten FORELDRETRENERKURS der alle foreldretrenere for lag i alderen 8-12 er målgruppe. Fokuset med disse 3 timers kursene er å gi alle keepere basisferdigheter gjennom enkle øvelser gjennomført av “ufaglærte” foreldretrenere.

Klubbpakke kan vi levere i Rogaland Fylke

• Keepere fra 8 til 17 år
  • Pakke på enten 10, 12 eller 14 treningsøkter à 1,5 timer – levert på klubbens anlegg.
  • Klubben kan gjerne samle opp noen økter og kjøre disse samlet, f.eks. i løpet av en helg.
  • Det kan være mellom 6 og 10 keepere i gruppen.
  • Dersom klubben melder på færre enn 10 keepere, vil Rogaland Keeperskole ha anledning til å ta med keepere fra andre klubber på disse treningene. Dette organiseres av Rogaland Keeperskole selv.
  • Keepere over 16 år (junior/senior)
  • Minimum 10 økter
  • Maxgrense på 6 keepere.
  • Keepertrenerkurs
  • Et keepertrenerkurs, består av 4 timer – 2 timer teori og 2 timer praksis. Vi baserer kurset på opplegget til NFF sin barne-ungdomsfotball sitt keepertrenerkurs.
  • Skreddersydde pakker for klubbene
  • Månedlige klubbsamlinger inkl. keepertrenere
  • Keepercamp

Ta kontakt med geirhakon@rogalandkeeperskole.no eller baard@oslokeeperskole.no / 91734797 for å få informasjon og et tilpasset tilbudfra oss.